آخرین اخبار
کد مطلب: 81646
هزينه۱۰تريليون و۲۰۰ ميلياردي زنان ايراني براي خريد لوازم آرايش/استفاده از لوازم آرايش به "دختر دبستاني" ها هم سرايت کرد
تاریخ انتشار : 1393/10/22 20:21:37
نمایش : 1102
آمارها نشان مي‌دهد که در سال گذشته بيش از ۹۸ ميليون دلار لوازم آرايشي و بهداشتي از طريق مبادي رسمي وارد کشور شده است؛ آماري که تنها بخش کوچکي از مصرف واقعي لوازم آرايشي و بهداشتي در کشور است.

به گزارش سلام لردگان به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا، امروزه در کشور ما لوازم آرايشي يکي از اقلام پرمصرف بسياري از خانوارهاي ايراني به شمار مي رود به طوري که برخي خانم‌ها بدون استفاده از آن حاضر نيستند وارد جمع شوند و استفاده نکردن از آن را به عنوان نقص و عيبي در خود مي دانند! 

آمارها نشان مي‌دهد که در سال گذشته بيش از ۹۸ ميليون دلار لوازم آرايشي و بهداشتي از طريق مبادي رسمي وارد کشور شده است؛ آماري که تنها بخش کوچکي از مصرف واقعي لوازم آرايشي و بهداشتي در کشور است.

آمار بالاي مصرف لوازم آرايش در ميان زنان ايراني و پايين آمدن سن دختران مصرف کننده لوازم آرايش به دوره دبستان، نشان دهنده آن است که متاسفانه مادران، معلمان، مديران مدارس، اساتيد دانشگاه ها هيچ گاه خود را ملزم به اين امر نکرده اند که اطلاعات پزشکي روز دنيا را درباره خطرات و لطمات جبران ناپذيري را که در اثر استفاده اين لوازم به بدن انسان وارد مي شود را با بياني ساده و صميمي به دختران خود بگويند.

براساس برخي آمارها، سالانه ۱۷ ميليون زن ايراني ۱۰ تريليون و ۲۰۰ ميليارد تومان براي خريد لوازم آرايشي هزينه مي‌کنند؛ يعني هر زن ايراني به طور متوسط سالانه ۶۰۰ هزار تومان صرف خريد لوازم آرايشي مي‌کند.

در همين زمينه يک روان شناس در رابطه با استفاده بيش از حد جوانان امروز از لوازم آرايشي تند و غليظ  مي گويد: آرايش هاي تند، نشانه اعتماد به نفس پايين است، افراد خجالتي و کساني که هنوز به خودباوري اجتماعي و شخصي نرسيده اند از آرايشي استفاده مي کنند که به تصور خودشان برايشان شخصيت مي آورد آرايش هاي خشن و تند مشخصه زنان بي اعتماد به نفس است. 

وي در ادامه  عنوان مي کند: با گسترش حس عدم اعتماد به نفس، دختران نوجوان تصور مي کنند آرايش پوشاننده نقص آنهاست اين افراد صورت خود را هر چند بي عيب باشد داراي معايب بزرگ مي دانند  در نتيجه براي حل اين مشکل رو به استفاده از لوازم آرايشي مي آورند. 

 اما متاسفانه عدم نظارت کافي و مستمر مراجع ذيصلاح از نحوه استخدام خانم هاي جوان نيز دليل ديگري است که برخي از افراد جوياي کار، گاهي از سوي کارفرمايان خود مجبور به آرايش کردن مي شوند و در صورت توجه نکردن به اين مسئله ممکن است کار خود را از دست بدهند.

 به هر حال حضور جدي خانواده ها در کنار هم و ايجاد فضاي گرم و صميمي براي فرزندان، هم کلامي و ابراز محبت پدران به دختران، ملاک قرار دادن ارزش هاي ديني به جاي ملاک هاي غلط غربي، بيان خطرات استفاده از لوازم آرايش در مراکز آموزشي مي تواند از جمله فعاليت هاي فرهنگي در جهت کاهش اين آمار هشدار دهنده باشد.

انتهاي پيام
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس